16 juni 2018
16:00

Torslanda IK

Referat: Älvängens IK - Torslanda IK

Vårens sista seriematch spelades på Älvevi gräs och vi hoppades den fenomenala segersviten skulle hålla i sig.
Matchen startar i ett sömnigt tempo och det dröjer tio minuter till vi kommer rätt och börjar få snurr på grejerna.
Vi tar över matchen och målen kommer, ledning 2-0 efter första perioden. Andra perioden slutar mållös, det känns som om vi har bra koll på händelserna och vi borde väl gjort något ytterligare mål då vi skapar de heta chanserna.
Tredje perioden känns som om vi bara spelar av, vi trycker dit 3-0 och då var det avgjort.
Skillnaden är att vi på senare tid har ett helt annat självförtroende som ger segrar även när det inte funkar hundra spelmässigt, vi förtjänar den tur vi har i matcherna. Sviten är bibehållen, detta var seger nummer 12 i ordningen efter förlusten mot Jitex i april. Roligt att vi löser uppgiften trots att vi spelar varenda match med olika spelare, alla löser sin uppgift även om man får spela på ovana positioner.
Nu är det uppehåll i seriespelet till den 15 augusti.